Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Τίγκα στην μπάλα η ΤV!

Super League… λεπτό προς λεπτό. Το φινάλε – θρίλερ για την παραμονή στη Super League, είναι μόνο στα κανάλια Novasports, με εκ νέου οκτώ αγώνες σε παράλληλη μετάδοση! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 19:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» και τους οκτώ αγώνες της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League, αλλά και ολόκληρους από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova.
Κυριακή 3/5
* 19:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου στο Novasports 2
* 19:00 Πλατανιάς - Ολυμπιακός σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη στο Novasports 3
* 19:00 ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου στο Novasports 4
* 19:00 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Ηλία Βλάχου στο Novasports 6
* 19:00 Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη στο Novasports 7
* 19:00 Αστέρας Τρίπολης - ΑΟΚ σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη στο Novasports 24 HD
* 19:00 Παναιτωλικός - Βέροια σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη στο Novasports Extra 1
* 19:00 Εργοτέλης - Λεβαδειακός σε περιγραφή Γιάννη Τσαϊνη και στο Novasports Extra 2
 
 
Η κάλυψη της 34ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει από τις 18:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό»» με τους Χρήστο Καούρη, Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και την απευθείας μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα καλυφθούν και από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», σε παρουσίαση των Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου. Επίσης, στις 21:00 στο Novasports 24 HD θα προβληθεί η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση της Χριστίνας Κομίνη, με όλα τα γκολ της 34ης αγωνιστικής.
 
Football League. Τα play offs συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και η 3η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι τοπικού και βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00, το Σάββατο διεξάγονται ο αγώνας ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (OTE Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα), το ντέρμπι της Θεσσαλίας Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα (OTE Sport 5 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη), ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται την Παναχαϊκή (OTE Sport 6 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη).
 
Και Άρης – Καβάλα στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, τον αγώνα Άρης - Καβάλα, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Παναγιώτης Στεφάνου.
 
Τσέλσι - Λίβερπουλ, Μίλαν - Ρόμα και Ρεάλ - Βαλένθια στον ΟΤΕ TV. Με τους τρεις από τους τέσσερις πρωταθλητές των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στον OTE TV να έχουν αναδειχθεί, το ενδιαφέρον στρέφεται στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τσέλσι, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες σε Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία αντίστοιχα, ενώ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν τον τίτλο στην Ισπανία.
Μπορεί η Τσέλσι να έχει στεφθεί πρωταθλήτρια, όμως η αναμέτρηση με την Λίβερπουλ αναμένεται «καυτή» τη στιγμή που οι «κόκκινοι» δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών, στη προσπάθεια τους για κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί  στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λινγκ. Ο αγώνας Τσέλσι - Λίβερπουλ θα προβληθεί στο OTE Sport 1 ζωντανά την στις 18:00 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
Η 35η αγωνιστική στο Campionato περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις και παραδοσιακά ντέρμπι. Το Σάββατο η Μίλαν υποδέχεται τη Ρόμα (21:45, OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και την Κυριακή στις 21:45 η Λάτσιο υποδέχεται την Ίντερ (OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου).
 
 
Στην Bundesliga, η  32η αγωνιστική επιφυλάσσει συναρπαστικούς αγώνες ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας. Το Σάββατο στις 16:30 η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν (OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά) και την Κυριακή η Κολωνία τη Σάλκε (18:30, OTE Sport 3 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου).
Στην Ισπανία, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της La Liga όλα είναι πιθανά. Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Σοσιεδάδ (Σάββατο, 19:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα), ενώ η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης με μόλις 2 βαθμούς διαφορά αντιμετωπίζει την Βαλένθια (Σάββατο, 21:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου) στο ντέρμπι της 36ης  αγωνιστικής της La Liga.
 
Μαρσέιγ – Μονακό στη Nova. Καρέ αγώνων μεταδίδεται και αυτό το τριήμερο από το Championnat. Απόψε στις 21:30 το Παρί Σεν Ζερμέν – Γκινγκάμπ στο Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη, αύριο στις 18:00 Καέν – Λυών στο Novasports 6 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου, στις 21:00 Μπορντό - Ναντ στο Novasports 2 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και, τέλος, την Κυριακή στις 22:00 θα προβληθεί στο Novasports 2 το παιχνίδι Μαρσέιγ - Μονακό σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα.
 
Οι μεταδόσεις της αυλαίας της Basket League. Στις 16:30 το Σάββατο θα ξεκινήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Συρίγο και στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των έξι αγώνων, Ρέθυμνο Aegean – Άρης, που θα καλυφθεί και ολόκληρος από το Novasports 3, Πανιώνιος – ΑΕΝΚ Δημουλάς, Κόροιβος Αμαλιάδας – Κολοσσός H Hotels, ΚΑΟΔ American Genetics – AEK και ΠΑΟΚ – Τρίκαλα BC Aries. Από το OTE Sport 4 μεταδίδεται στις 19:00, του Σαββάτου, το Ολυμπιακός - Πανελευσινιακός σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.
Η κανονική σεζόν ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Απόλλων Πατρών την Κυριακή στις 16:45 που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή Γιώργου Συρίγου.
 
Πεδουλάκης στον ΣΚΑΪ. Αύριο, Σάββατο στις 12:00 στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει βαλίτσες για το Final-4 της Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός αναζητά τον αντικαταστάτη του Ιβάνοβιτς και του Γκιστ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης συζητά με τη Χριστίνα Βραχάλη για όλα τα θέματα της μπασκετικής επικαιρότητας. Αφιέρωμα στον Μέρσι, στιγμιότυπα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και, ακόμη, body builnding, break dance, αφιέρωμα στα ποδοσφαιρικά video games κι όπως κάθε εβδομάδα τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ και όλες οι αστείες και παράξενες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
 
Live το ισπανικό Grand Prix. Μετά τις πρώτες τέσσερις μάχες επί ασιατικού εδάφους, η Formula 1, την Κυριακή έρχεται στην Ευρώπη. Από το νυχτερινό σκηνικό και τους προβολείς στο Μπαχρέιν, περνάμε στον καυτό ιβηρικό ήλιο και το «δεύτερο μέρος» της σεζόν αρχίζει με το Grand Prix Ισπανίας. Ο αγώνας μεταδίδεται live από το OTE Sport 5 στις 14:45 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου ενώ στις 13:30 θα ξεκινήσει η live εκπομπή «Grand Prix» σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι.
 
 
Το Grand Prix μεταδίδεται κι από τον ALPHA με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στο σχολιασμό. Μαζί τους, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Κώστας Μπιτσικώκος. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα κατέγραψε η κάμερα του ALPHA στην αποστολή της εκπομπής στο Grand Prix του Μπαχρέιν, με οδηγούς και προσωπικότητες του χώρου να μιλούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στο σπορ. Ακόμα, ρεπορτάζ για την προσπάθεια της McLaren-Honda να επαναλάβει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, καθώς και αφιέρωμα στον κυριότερο εκφραστή αυτού, τον θρυλικό Αΐρτον Σένα
 
«Traction» με Αϊβάζη. O Γιάννης Αϊβάζης κάθεται στο τιμόνι του «Traction» το Σάββατο στις 15:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενείται από τον Κώστα Στεφανή σε συζήτηση για την τεχνολογία του αυτοκινήτου.
 
Πρωτοποριακό εγχείρημα από τον ARENA και τον Πετρουλάκη. Αύριο, Σάββατο στις 22:00 ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης παρουσιάζει την πρώτη ιντερνετική αθλητική τηλεόραση, μέσα από την ιστοσελίδα arenafm.tv, όπου σε καθημερινό επίπεδο, από την Τρίτη 12 Μαΐου, θα μπορούν οι τηλεθεατές να ενημερώνονται για όλα τα αθλητικά γεγονότα. Κάτι πρωτοποριακό στην Ελλάδα​! Η καθημερινή ενημέρωση θα αρχίζει στις 21:30 και θα διαρκεί έως τις 23:00 και όπου και θα παρουσιάζονται όλες οι αθλητικές ειδήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα αποτελέσματα και προβλέψεις για το στοίχημα, συνεντεύξεις, σχόλια, ρεπορτάζ και διαγωνισμοί.
 
 
Την Τρίτη γίνεται λοιπόν η πρεμιέρα της νέας επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής προσπάθεια του ARENA, μέσω της Web TV και στη διεύθυνση arenafm.tv. Η συνεχής άνοδος ακροαματικότητας του ARENA FM 89,4 και των πωλήσεων της εφημερίδας «ARENA PRESS,» όπως και τα 6.500 μέλη του club φίλων του ARENA, αποτελούν εγγύηση ότι και αυτή η πρωτοποριακή προσπάθεια με την ιντερνετική αθλητική τηλεόραση, θα έχει μεγάλη επιτυχία.
 
O ΠΣΑΤ συνδιοργανωτής Ημερίδας για την οπαδική Βία στον Αθλητισμό. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Η πρόληψη και αντιμετώπιση της οπαδικής βίας - Η ευρωπαϊκή εμπειρία», την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).
Ομιλητές της σημαντικής αυτής Ημερίδας θα είναι Πανεπιστημιακοί, αρμόδιοι Υπουργοί, ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας. Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό και απευθύνεται σε δημοσιογράφους, φοιτητές, σπουδαστές δημοσιογραφίας και σε όποιον άλλον επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου